Bouw je eigen Vertex 3D-printer

vertex2b

Datum: 2016/09/10 za - 2016/09/11 zo
Tijdstip:10:00 - 17:30
Status: Nog Plaatsen
Leeftijd: vanaf 15 jaar

Omschrijving

Bouw je eigen Vertex 3D-printer in een weekend voor maar 849 Eur (incl. BTW). Ga naar huis met een degelijke, betaalbare en mooi ogende printer. Value for money!
Aantal deelnemers: 10.
Data Demo & Scan: 3/09/2016
Data bouwweekend:10-11/09/2016;

Schrijf in.

Kom vrijblijvend op 3 september kennis maken met de Vertex 3d-printer bij 3D&I en laat je dan ook 3D-scannen.
Als je dan gebeten bent door het 3D-virus, kom op 10-11 september onder begeleiding je eigen Velleman Vertex 3D-printer bouwen. En dit voor de scherpe prijs van €849,00 (incl. BTW).

Wat kan je leren?

Onder professionele begeleiding bouw je tijdens deze workshop in twee dagen je eigen 3D printer van Velleman – de Vertex printer. De basis is een Vertexbouwpakket. Het resultaat is een goedwerkende 3D printer waar je thuis direct mee aan de slag gaat om je eigen ontwerpen te printen. Of het nu kunstobjecten zijn, prototypes of handige dingen voor in huis, met de 3D printer kun je veel. Als je Vertex in elkaar gezet is ga je de printer afstellen onder begeleiding van de experts die ervaring hebben met het bouwen en instellen van 3D printers.
Schrijf je direct in onderaan deze pagina.

Hoe werkt het eigenlijk als je Vertex gebouwd is?

  • Maak je eigen 3D ontwerp. Leer ontwerpen tijdens een van onze cursussen 3D tekenen. Of download een eerste model via bv. YouMagine.com of Thingiverse.com
  • De gratis software Cura (of Repetier) zorgt voor het klaarzetten van de print
  • Laad vervolgens je printbestand op naar je Vertex met een SD-kaart of via je computer
  • Je bent klaar om te printen.

Voordelen van zelfbouwen

Door je Vertex zelf te bouwen kun je de prijs drukken en leer je de machine het beste kennen. Als je klaar bent heb je een werkende 3d-printer die goedkoper is dan wanneer je een kant-en-klare machine zou kopen. En het is natuurlijk ontzettend leuk om zelf je printer in elkaar te zetten.

De cursusdagen zijn zaterdag en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Voor koffie, thee, sap en lunch wordt gezorgd. Mocht het niet lukken de printer in de twee dagen af te bouwen, dan bieden we een terugkomavond op donderdag. Na inschrijving ontvang je een factuur voor de kosten van en aanvullende informatie over de workshop.

Schrijf invoor de bouwdagen.


Locatie

3D&I

Kaart wordt geladen...

Categorie

Comments are closed.