Ingegno Voorjaar 2015

Het voorjaar van Ingegno was druk. Zonder PR verantwoordelijke slagen we er niet in op tijd berichten te plaatsen. Met mei aan de deur, tijd voor een overzicht van onze activiteiten alsook activiteiten in samenwerking met Buda::Lab, de Creatieve STEM, Ter Dilft, Kavka, …

Vooreerst waren er speciale 3D print workshops en verjaardagsfeesten.

Ingegno gaat ook op school als techniekcoach of binnen projecten, of scholen komen voor workshops naar Buda::Lab.

De Arduino workshops kennen ook veel bijval, en het Ingegno Team bereid zich voor op Robocup Junior, waar hun lijnvolger hopelijk goed presteert.

In Kortrijk was er ook de makersclub in het voorjaar, en een Paaskamp ism met stad Kortrijk en de Creatieve STEM.

Verder waren er de standaard Ingegno workshops: de CreaBotLabs, de CreaClub Technica en de CreaTronics prototyping.

Een meer algemene workshop lasercutten werd ook ondersteund door Ingegno. Vooral volwassen kwamen hierop af. Hou een oogje op onze agenda, er volgen nog van dit type activiteiten.

Ingegno was ook in Wilkrijk en in Ter Dilft Bornem met leuke activiteiten. Het was onder andere een primeur voor onze nokkenas-workshop.

Een andere primeur was er te Gent met de dagvullende Infinitykids workshop. Een effect dat je adem wegneemt en je doet nadenken over de werkelijkheid

Er waren ook nog enkele leuke evenementen. Vooreerst was er Makercity te Mechelen. Daarnaast waren we in Locarno, Zwitserland om een opleiding aan leerkrachten te geven en enkele workshops in scholen te verzorgen. De laatste regelingen voor het vakantiekamp dat doorgaat te Locarno in samenwerking met Hoogbloeier werden ook getroffen.

Deze laatste week van de paasvakantie was Ingegno dan ook nog aanwezig op een activiteit te Antwerpen bij Kavka, alsook op het vakantiekamp van ZebraKids te Gent

Je ziet, Ingegno was een beetje overal dit voorjaar. En overal was het duidelijk, iedereen kan meer dan hij/zij denkt! Op naar het volgende trimester.

Comments are closed.