Labo’s

Programma Labo’s

Wegwijs in ons Aanbod

Ingegno heeft verschillende type Labo’s uitgewerkt en biedt deze aan in samenwerking met De Creatieve STEM vzw. De sessies worden aangeboden bij verschillende inrichtende organisaties en locaties. Volg de links hieronder voor meer informatie en surf zeker naar https://www.facebook.com/IngegnoMakerSpace/.

 • Uitvinders Training Vanaf 5 jaar. Reeksen van 2 tot 8 sessies waarbij de kinderen kennis maken met prototyping, elektronica en fablabtechnieken, terwijl ze trainen in creatief denken.
 • Open Lab Open Maker Space, elke donderdag avond open van 18u00 tot 21u00. Iedereen tussen 6j en 99j welkom. (vanaf 6/12/2018)
  Je kan gebruik maken van de tools om je eigen projecten te realiseren.
  Je moet onze huisreglement ondertekenen als je van de Ingegno Maker Space gebruik wilt maken.
 • Arduino Kids. Vanaf 9 jaar. De Arduino controller leren gebruiken. Van de absolute basis tot een autonome mobiele robot of een interactieve RGB-Led-cubus. We verdiepen ons in robotica en physical computing met pakketten zoals AllBot en leren jongeleren met componenten om eigen droom projecten te realsieren. Reeksen en kampen mogelijk.
 • Vakantie aanbod Vanaf 5 jaar. STEAM vakantie kampen, verschillende thema’s.
 • Aanbod voor volwassenen Blijf techno fit!
 • Workshops & Events. Voor kinderen tussen 5-99 j.
  Als je wereld te klein en je nieuwsgierigheid te groot wordt, dan is het tijd om te gaan MAKEN! Regelmatige sessies om aan specifieke projecten, technieken en vaardigheden te werken.
 • Verder zijn er regelmatig losse events waaraan Ingegno meewerkt.


Overige Programma

We verzorgen tal van workshops en trainingen overal in Vlaanderen voor Bibliotheken, Cultuur Centra, Jeugd Diensten, Bedrijven, …..
Kans is groot dat daar waar STE(A)M aangeboden is, de inhoudelijk invulling door ons is verzorgd!

Jonge Makers Club – Kortrijk voorjaar 2018 – Sessie 1
Nog Plaatsen
6 tem 12 jaar
2018-04-17